be nyheder

Små gode historier fra vores verden:

Ja tak til flere som Alex!

I denne måned er det et år siden, at Alex Rønhøj Andersen begyndte som elektriker hos os. Det var ham, der henvendte sig på et tip fra sin daværende arbejdsgiver. Med den efterspørgsel, der er på elektrikere, er det stadig svært for os at tro vores held. Alex kan nemlig faget til fingerspidserne og står rent menneskeligt til et 12-tal.

Fik han valget, blev han igen elektriker

For at nå de høje mål ifm. den grønne omstilling er der brug for flere håndværkere. Derfor er det vigtigt at kommende generationer tiltrækkes. Det forsøger vi at påvirke gennem fortællinger om vores dygtige elektrikere og VVS-folk, der er de nærmeste til at tale uddannelserne op.

Julelodtrækning via vores Facebook-side

Når vi nu skal spare på strømmen og meget andet, skruer vi i stedet op for hyggen med en julelodtrækning…

Brandgod kollega er blevet leder

Da vores kollega rykkede fra Ølstykke til det midtjyske, fordi hans kone, Maiken, havde fået en forskerstilling i Foulum, søgte han ansættelse hos os. Det var vores held, for 37-årige Rasmus Næstholdt Engelsmann er fagligt stærk indenfor brandsikring og en stor kapacitet rent menneskeligt.

Før folketingsvalget: Skarpt debatindlæg af vores direktør 

Ja, vi mangler kvalificeret arbejdskraft! Alligevel tager jeg kraftigt afstand fra forslaget om, at fremtidens elektrikere, smede, mekanikere og lign. skal findes blandt unge, som er ekskluderet fra gymnasieuddannelserne.

Godt skuldret, David!

David er et vindernavn. Det har en vis Beckham bevist flere gange, og før ham var der også en bibelsk konge med samme navn, der kunne få ting og sager til at ske. Vores David Sørensen er i samme liga. Han har haft styrken til at række ud efter det gode i livet – trods en barndom og ungdom af den slags, man kun læser om i krimier.

Klaus Møller i perspektiv!

Det er vigtigt at kunne se det hele lidt fra oven, når man driver virksomhed. Det kan vores udviklingschef og medindehaver, Klaus Møller. (Og som et ekstra trumfkort har han endda flyvecertifikat).

Chefgruppen i Sunds styrket med direktør

Søren Fabricius Østergaard er pr. 1. oktober tiltrådt i en nyoprettet stilling som direktør i vores afdeling i Sunds. Dette for at opgradere driften og gøre afstanden til vores hovedkontor i Viborg betydningsløs.

Vi har en vigtig post hos Postnord!

CTS står for ’Central Tilstandskontrol og Styring’. Med sådan et anlæg kan indeklima og belysningsforhold i større bygninger nemt reguleres. – En mulighed, der er mere aktuel end nogensinde pga. den energikrise, vi står i.

Vores nye kontorassistent er tidligere kunde hos os

Netværk kan være så meget – især i installationsbranchen. Men mht. vores nye kollega på kontoret, 32-årige Linda Møller, er der tale om en relation. Endda en rigtig god af slagsen. Linda er nemlig tidligere kunde her, og det gør hende særligt velegnet til jobbet.

Ny kollega med vigtigt medansvar

Man kunne tro, at vi har valgt ham alene på det passende navn, ’Strøm’. Men økonomi skal man ikke joke med, selvom vi plejer at sige, at vi gerne vil have mindst et godt grin dagligt. Vores nye kollega siden 8. august, Rasmus Strøm Sørensen, er uddannet cand.merc.aud. og har flere års erfaring fra revisionsbranchen.

 

Elektrikerens vigtige brandlukning - veloverstået kursus

Den 6. september i tidsrummet 14-16 afholdte vi et supervigtigt kursus i brand-lukning for 20 af vores elektrikere. Det var 2. gang, vi gjorde det, og vi har en ambition om at fortsætte, til alle kan kunsten.

Søren er vores 'Nordstjerne'

Overmontør Søren Peter Pedersen er nordjyde, og så har han nu i 22 år haft stjernestatus for os og vores kunder.

En glædens tirsdag på Regionshospitalet Viborg!

Vi ønskede os penge til velgørenhed, da vi i foråret havde reception. Nu er beløbet gjort op, og Danske Hospitalsklovne har som den sidste af to modtagere netop modtaget 26.350 kr.

Vores statistrolle i lokalt erhvervseventyr

Der var engang en nyuddannet tømrersvend i Viborg, som besluttede at blive selvstændig. Umiddelbart havde han ikke de store ambitioner og kaldte sig ’Den lille tømrer’. Det lød dog snart som en parodi, fordi virksomheden vækstede voldsomt, og navnet blev ændret til DLT Group. I dag en større produktionsvirksomhed indenfor træindustri.

Gaverne givet videre!

Da vi havde reception i foråret, ønskede vi os donationer til øremærket velgørenhed. Det blev hørt, og som den første af to modtagere har Knus Kræft netop fået pengene.

Nyt ansigt på kontoret!

Selvom elektrikere kan meget, kan de alligevel ikke alt. Derfor har vi fået ekstra forstærkning på holdet i skikkelse af 43-årige Ane Elisabeth Berg Hedeland.

Hugo og Anders er vores gulddrenge!

Nogle snakker kun om det såkaldte ’grå guld’. Vi har det i praksis, og det er vi og vores kunder superglade for.

Nomineret til årets CSR People Prize

Selvom prisen gik til Simply Cooking A/S, har det været en meget stor ære for os at være nomineret til CSR People Prize 2022. 

Vores industrikunder kommer i gode hænder hos René

Officiel velkomst til vores nye overmontør, René Sjørup-Nielsen. Netop i dag kan han vinge sin første arbejdsuge af.

Om at vokse sig til nye opgaver og mere ansvar

Når en medarbejder på samme tid har talent og ambitioner, og det dyrkes, kan det ofte gavne bredt. Her får du historien om vores Søren Bisgaard og hans rejse ind i en mere krævende rolle.

Lalandia forude!

I weekenden 29. april til 1. maj er der lagt op til et weekendophold, der går over i historien.

Julen varer jo lige til påske!

Jonas Hald, der ejer to opladningskrævende biler, blev vinderen af den ladeboks, som vi udloddede ifm. vores julekonkurrence på Facebook.

Danny skiftede spor efter 20 år i samme rille

I begyndelsen af 90’erne fik vores Danny Høyer-Nielsen ansættelse i den grafiske branche. Det var før lydbøgernes tid, ’nej tak’ til reklamer og nævneværdige hensyn til miljøet. Tryk- og bogbinderimaskinerne kørte i døgndrift, og på få år udviklede Danny sig fra arbejdsdreng til værkfører med ansvar for mange medarbejdere i 3-holdsskift. Alt var godt, til finanskrisen ramte, og han fik en fyreseddel.

Vi har købt Skovby VVS

Aut. VVS-installatør Karl Kristian Skovby Høgh har solgt sin virksomhed til os og fået fastansættelse.

B for Bent og E for Erik = BE Installationer

De har et langt venskab bag sig og en fælles stolthed. Bent Mortensen og Erik Kønigsberg stod begge i elektrikerlære under Bents far. Sammen grundlagde de BE Installationer på en beskeden kælderadresse i Viborg. Her er vores historie!

Ny VVS'er installeret!

Tidligere indehaver af Overlund VVS, Pauli Overgaard, tiltrådte i sidste måned som VVS-montør hos os.

Ole er elektriker - men landmand i hjertet

Vores kollega Ole Sørensen er kendt som en beskeden og rolig mand. Han jublede bestemt ikke, da vi afslørede planen om at fortælle bredt, hvilken vigtig rolle han udfylder hos os.

Vores lager og de gæve gutter, der står bag

For vores nye nabo, Viborg Bryghus, er lager en god øl. Vores lager tåler derimod kun den sammenligning, at det kan fyldes op. Og det bliver det så rigeligt.

Langt ude i skoven – sådan i dobbelt forstand...

Med udsigt over Hald Sø og midt i noget af den smukkeste natur i Danmark ligger Vranum Bakkehus. Et hus, som nogle måske kender fra kulisserne i familiefilmen fra 2018, Julemandends Datter. I 46 år blev husets ca. 440 kvadratmeter opvarmet med olie, indtil vi sidste efterår installerede en luft-til-vand varmepumpe.

En eller anden med elbil bliver snart glad!

I julemåneden sætter vi en ladeboks på højkant i en lodtrækningskonkurrence på vores Facebook-side.

Vores unge scoop trives med tryk på

Han har kun lige været hos os et år. Alligevel føles det som længere tid. Uffe Østergaard Jensen er virkelig faldet godt til hos os. Både i sin faglige rolle som projektleder og i forhold til vores jargon og virksomhedskultur. Man skulle næsten tro, han havde været med siden begyndelsen for over fyrre år siden, men der var han ikke engang født!

Erfaren overmontør og Springsteen-fan med sprogøre

Elektrikerfaget har matematisk og naturvidenskabeligt afsæt, og hertil har vores Allan Hermansen også gode sprogkundskaber. Det har bl.a. medvirket til den ledende rolle, han i flere år har udfyldt. Både hos os og i tidligere ansættelsesforhold.

Vanvittigt glade elektrikere på Det Glade Vanvid

En fredag aften sidste måned samledes vi i vores personaleforening på restaurant Det Glade Vanvid på Peak 12 Hotel i Viborg. Det faldt belejligt sammen med, at vi netop havde færdiggjort vores omfattende arbejde der. Et peak kan man godt sige.

Når vi rammer plet, er der ros at fiske...

For en lille måneds tid siden fejrede Jafi offentligt både fødselsdag og en omfattende butiksrenovering
og -udvidelse. Jagt- og fiskeributikken på Lundborgvej i Viborg er med sine 1200 kvadratmeter nu blandt landets største og mest moderne indrettede af sin slags. Det har vi medvirket til, så vi kippede selvfølgelig også med flagene på Lundvej.

Portræt af vores kompetente økonomichef

64-årige Kjeld Peter Kjeldsen står på trettende år mål for vores sunde økonomi og positive udvikling. Med en kandidatgrad i regnskab og finansiering har han formatet til netop den opgave. Men også i fritiden er han målmand. Det giver ekstra overskud i hverdagen, synes han. Han spiller ugentligt i SIK på 25. år og er nået til rækken, Grand Old Masters.

75-års jubilæum hos vores kollegaer i Sunds

Der er sket meget, siden for længst afdøde Søren Østergaard i 1946 slog sig ned som selvstændig med elektrikerservice i Sunds…

Nicolai i front for vores ABA og service

Det er oplagt at sige, at 38-årige Nicolai Kanstrup Sejr Rasmussen virkelig brænder for sagen! Det har han gjort lige fra dag ét hos os. Det er snart fem år siden, og Nicolai har på den tid videreudviklet sit speciale betydeligt. Af den grund, og fordi han menneskeligt er meget afholdt, har vi gjort ham til hovedansvarlig for ABA og service.

Hold æ snut - vi er glade for vores sønderjyske servicechef

Nicolaj Rydahl Hansen, der er ægte sønderjyde, havnede ved et tilfælde i vores landsdel, da han var i tyverne. Det var heldigt for dem, der krydsede hans vej, og nu er fornøjelsen vores. Her forsøger vi at forklare, hvorfor.

15-års jubilar på vigtig post – den vigtigste vil mange af vores elektrikere nok mene

Anette Bjerring er trofast af natur. Det understreges af de mange år, hun har været ansat her hos BE Installationer. Og selvom det ikke er typisk for hendes generation at gå efter kongehusets fortjenstmedalje, kunne det godt være et mål, spøger hun. – Uanset hvad fortjener Anette en hyldest.

Flot, flot arbejde!

Om vi er stolte? Ja for den da. Vores elektrikere fortjente den stjernestatus, de osede af, da de som et andet boyband tog stilling for fotografen indenfor i House of Industry.

Lille lun historie om forbedring af indeklimaet hos HD2412

På Gl. Skivevej i Viborg ligger HD2412. Hvad er det, tænker mange nok. For det lyder som et serienummer på fx dyrt værktøj, men er navnet på en landskendt virksomhed, som vi har hjulpet.

Vores direktørs ønske er gået i opfyldelse

Med et nyt online bestillingssystem har Brian Bryrup bragt os tættere sit mål om at gøre samfundet papirløst.

100% eldrevet i trafikken

Meningen med FN's sytten verdensmål er god. Virkelig! Målene kan dog være lidt langhårede at gennemskue og få implementeret i det daglige. Altså lige bortset fra det med elbiler, så der er vi nu startet blandt de mest nævneværdige tiltag.

Den lyse fremtid tilhører Tobias

Man møder ham smilende, åbenhjertig og serviceorienteret - vores unge alt-mulig-mand, Tobias Erik Meineche. Derfor skal man virkelig kende ham indgående for at vide, at han for ikke så længe siden havde et invaliderende sortsyn. Dette er historien om hans rejse tilbage til lyset, der på sigende vis begynder hos en installationsvirksomhed som os.

Når der igen må komme tilskuere på Viborg Stadion, bliver de til at overskue

Der bliver med garanti fuldt hus på Viborg Stadion, når vi igen kan samles som før. – Specielt pga. de gode udsigter til Viborgs oprykning i superligaen forventes det at blive svært at ’finde Holger i mængden’. Bare ikke så svært som tidligere. Under lukningen har vi nemlig installeret et nyt TV-overvågningssystem. Det bedste på markedet lige nu!

Kædeansvarlig - det kan vi også sagtens være

Sidste sommer blev vi som installationsvirksomhed fast tilsynsførende for Bowl’n Fun, der er landets største kæde af bowling- og underholdningscentre. Faktisk er Bowl’n Fun repræsenteret i sytten byer på hhv. Fyn, i Jylland og på Sjælland. Så vores elektrikere får set landet som en ekstra bonus på jobbet.

Noget om vores ISO-certificering og manden bag

I år har Kim Vissing 50-års jubilæum med elbranchen, hvis læretiden tælles med. Ja, i virkeligheden nok mere – idet han voksede op som søn af en selvstændig elinstallatør. Derfor har han virkelig fortjent den efterlønsordning, han har taget hul på. Kim kommer dog stadig hos os nogle timer hver uge. Heldigvis da – for det er godt nok svært for os at undvære ham på fuldtid.

Landets vel nok flittigste kvinde arbejder her

For vores Lone Lødsen bliver det en sommer som aldrig før. Det bliver det selvfølgelig også for mange andre her på bagkant af Corona-pandemien. I over to år har Lone haft umenneskeligt meget at se til. Ved siden af sit job som elektriker og som mor til to mindreårige børn har hun formået at gennemføre den krævende installatøruddannelse.

Vi udlodder en trådløs tyverialarm 12. april

På Facebook kan du fra i dag deltage i vores store påskekonkurrence, hvor vi har sat en tyverialarm inkl. montering på højkant (værdi = kr. 4.995). – Det gør vi for at minde om, at foråret er på vej, virus eller ej.

Grøn omstilling: Vi har blåstemplingen!

Her hos os er vi VE-godkendt af Energistyrelsen, hvilket betyder, at vi har kompetencerne og uddannelsen til at kunne installere energiforbedrende varmeanlæg korrekt. Det er først og fremmest din garanti for kvalitet. En anden stor fordel er muligheden for at få tilskud!  

Vi har indgået partnerskab med Sunds El

I år kan Sunds El A/S fejre 75-års jubilæum, og hvis det ellers skal markeres i den her besværlige tid som følge af Corona, står vi helt sikkert på gæstelisten. Vi er nemlig blevet en del af ejerkredsen i den veldrevne virksomhed tæt på Herning. 

Opgaverne regner over Torben, og Torben regner på dem

Hvad siger loven, hvor meget skal der til, hvor lang tid tager det og hvad skal det koste? Det er nogle af de vigtigste spørgsmål, som vores Torben Sand Kirk dagligt griber og laver beregninger på. Et meget vigtigt job, hvor selv den mindste regnefejl kan få uheldige konsekvenser for både os og vores kunder.

Mads og talenterne

Ja, det lyder som et nyt radioprogram. Det er det ikke. Vi hylder bare vores overmontør for alt det, han kan og står for. Med en baggrund som landbrugs-maskinmekaniker og elektriker samt med talent for at omgås andre mennesker er han en fortælling værd.

Børge har ingen planer om pension trods sin alder

Han er årgang 1949 og passer fortsat sit fuldtidsjob hos os. Det har han gjort siden nullerne og ønsker ikke at stoppe foreløbig.

Op på pumperne for kunderne!

Selvfølgelig holder vi af vores arbejde, uanset hvilke opgaver vi bliver stillet overfor. Alligevel er der opgaver, som får vores elektrikerhjerter til at pumpe lidt hurtigere. En af de opgaver færdigmeldte vi før jul.

Tommy løfter ansvaret og hæver serviceniveauet

Det kan være tungt at lede og fordele opgaverne, så alt går op i en højere enhed. Kun de færreste kan, og vi er så heldige at have en af dem på holdet.

Ny, skarp projektleder hos os

Trods pandemi og bekymringer i den forbindelse er der gang i byggeriet. Det mærker vi tydeligt, og derfor har vi gjort plads på vores hold til 30-årige Uffe Østergaard Jensen. Han er den helt rigtige til at projektere og styre større el-entrepriser sikkert i mål.

Vi udlodder en varmepumpe 21. december

På vores Facebook-side har du i december mulighed for at komme i betragtning til at få en ekstra stor julegave. (En luft-til-luft-varmepumpe til en værdi af kr. 7.500,-).

Når pæren er i orden og fysikken svækket – en trist historie med Happy End

Nogle mennesker er meget uheldige. Det er 27-årige Mikkel Breinholdt Madsen beviset på. Efter to uafhængige ulykker er han ikke længere i stand til at passe et fuldtidsjob. Det kunne have været tidlig pension for den unge elektriker. Men når der er et match som i tilfældet med Mikkel, indgår vi gerne særlige ansættelsesaftaler.

En læreplads til Nicolas - selvfølgelig!

Selvom man kun er 17 år, kan man sagtens være virkelig målrettet. Det er Nicolas Borges Christensen fra Viborg, og det har vi belønnet med en uddannelseskontrakt. Han startede hos os i august, og efter planen afslutter han som både student og elektriker i 2024.

Vi er stolte over at være med til at knække cancer!

I dag har vi talt pengene sammen efter vores interne indsamling hos BE Installationer, og beløbet lyder på kr. 25.000,-

Man vil aldrig kunne læse sig til Jacobs job

Som projektchef hos os har 49-årige Jacob Jensen sin sag for, men han er som skabt til ansvaret. Det begrunder vi nærmere i den her artikel, der er den første i en række om vores dygtige ledere.

16-årige Louise vil være elektriker

Mens et flertal af unge bruger lang tid på at overveje uddannelsesvej, er Louise Valeur fast besluttet. Det har hun været længe. Hun vil være elektriker og student i ét hug. Sidste år påbegyndte hun derfor en EUX på Mercantec i Viborg, og nu har hun indgået en praktikaftale med os.

Nyuddannet: ”Medalje-Mads” bliver på sin plads

Vores egen Mads Tværmose Munk på 22 år har denne sommer afsluttet sin uddannelse som elektriker. Det gjorde han så godt, at det udløste den såkaldte ’Fagets medalje’, som han i øvrigt kan lægge oveni den EUX-studentereksamen, han samtidig gennemførte. Nu ligger verden åben, men Mads bliver hos os foreløbig. Heldigvis!

Thomas tager tørnen, når det gælder VVS

Varme, ventilation og sanitet. Det er noget, 48-årige Thomas Aagaard ved alt om som autoriseret VVS-installatør. Medio juni begyndte han i ansættelse hos os. Det er vi meget glade for, idet elinstallationsopgaver ofte har et krydsfelt med VVS.

Status: 3 ejere, 1 nyslået direktør

I dag har vi haft vagtskifte! Nu er Brian Bryrup officielt vores direktør, og det er selvfølgelig blevet fejret med alle medarbejdere på gæstelisten til morgenkaffe, rundstykker og basser.

40 år i overhalingsbanen

Det er ”farvel til autopilot”, når man etablerer sig med egen virksomhed. Lidt ligesom man kender det fra motorsporten, skal man lynhurtigt være klar til at geare op og ned, vinde og tabe. Det kan vores direktør, Erik Kønigsberg, tale med om. Denne midsommer er det fyrre år siden, han blev selvstændig.

Elektrikere på toppen i dobbelt forstand

Dagens opgaver kombineret med sund motion op og ned ad trapperne på et 12-etager højt nybyggeri. En win-win-situation for flere af vores elektrikere.

Ejerkredsen hos os udvidet til et trekløver!

Som led i et nøje tilrettelagt generationsskifte er det fra april meddelt vores medarbejdere, at Brian Bryrup er blevet medejer foruden Erik Kønigsberg og Klaus Møller.

Ikke så hænge-øret… nu er det påske!

Alle står vi midt i en verdensomspændende krise på grund af Covid-19. Det er alvorligt, og vi forsøger hver for sig at holde hjulene i gang og humøret oppe. Det er svært, men om kort tid er det trods alt påske. En tid fuld af håb (og chokoladeæg).

YES! Vi fortsætter vores arbejde ifm. ombygningen af Tinghallen

Den omfattende ombygning af Tinghallen i Viborg var et af de projekter, der i starten af januar blev berørt, da projektets totalentreprenør, Dansk Halbyggeri fra Galten, gik konkurs.

Ny, gammel virksomhed på vores hænder

Fem medarbejdere hos El-kontakten A/S i Skals har her hos os fået langt over firs, nye kollegaer. I hvert fald formelt set. For selvom virksomheden, der har tilhørt Bent Grøn Andersen siden 1975, fra årsskiftet er blevet solgt til os, har de beholdt deres adresse og telefonnummer.

Festlige fredage for tre nyuddannede elektrikere

Alle fortjener fejring, når de afslutter deres uddannelse. Men fordi der generelt er mangel på faglært arbejdskraft, mener vi, at der er ekstra grund til at feste, når hele tre lærlinge med få ugers mellemrum afslutter deres uddannelse.

Er dit hus parat til at være alene hjemme i vinterferien?

Vinteren kan føles lang. Derfor er vi mange, der holder af et afbræk på enten ski- eller charterferie. Det ved tyvene godt! De har ekstra travlt i uge 7, hvor skolernes vinterferie ligger, og familier med skolesøgende børn ofte er bortrejst.

Vi har givet vores elektrikere kr. 293.000,- i bonus

Vores udfarende elektrikere og lærlinge gør deres arbejde rigtig godt. Det honorerer vi her hos BE Installationer med en bonus, der udbetales hvert år i november.

Varmepumperne var et hit i det kolde efterårsvejr

Torsdag aften var kantinen fyldt helt op, da vi holdte endnu en temaaften om varmepumper for interesserede. Hertil var der hele 25 fremmødte, som gerne ville høre mere om muligheder for netop deres hjem eller sommerhus.

Styr på den vigtige certificering – senest AVA

Det er vedtaget ved lov, at opsætning, service og reparation af fx tone- og varslingsanlæg kræver certificering. Det har vi selvfølgelig altid haft styr på, men hvor vi tidligere har benyttet ekstern assistance til nævnte opgaver, kan vi nu klare det hele selv.

 

Spil og blinkende lygte tiltrak unge på Erhvervsmesse

I onsdags var 8.-10. klasses elever sammen med deres forældre inviteret til Erhvervs- og Uddannelsesmesse i Stadionhallen i Viborg. Her får de hjælp til at kunne træffe et valg om deres videre uddannelse. Vi deltog igen i år, og stod klar til at fortælle om elektrikeruddannelsen.

Lynnedslag kostede 3 køer livet og slog masser af relæer fra 

I sidste uge af august ramtes landsdelen af et voldsomt uvejr, og det gik hårdt for sig. Vores driftschef, Brian Bryrup, blev i anledningen interviewet af TV MidtVest. For som virksomhed med elektrikerservice har vi selvfølgelig haft ekstra travlt i dagene efter.

Rundt om søen med kollegaerne

I weekenden løb det 19. stafetløb af stablen. og vi var selvfølgelig igen talstærkt tilstede.

Vi tager samfundsansvar og uddanner hvert år 5 lærlinge

I vores velfungerende samfund skal alle faggrupper i spil, men der er en skævvridning. Især i mange håndværksfag, hvor det er svært at få faglærte hænder nok. I 2016 blev en trepartsaftale om praktikpladser derfor indgået imellem den daværende regering, Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Arbejdsgiverforening. Den skulle og skal fortsat sikre, at virksomheder tager medansvar for at vende udviklingen ved at give plads til flere lærlinge.

Lone laver løn (og meget mere)

Vi har lavet en aftale med freelancer, Lone Jakobsen, mens Anette Bjerring er på barsel, så både løn og fakturering sker planmæssigt. Derudover tager Lone også godt fra på øvrige kontoropgaver. Det kan fx sagtens være hende, du får fat i, hvis du ringer til os.

Casper står ikke i skyggen af Carsten eller omvendt

Det er svært at få folk i vores branche, så det var lidt af et lykketræf for os at kunne ansætte to elektrikere den samme dag i begyndelsen af juni. De to er far og søn og derfor gjort af samme gode stof i mere end en forstand.

Endnu et arrangement styrkede vores fællesskab 

I weekenden gik vi igen med ved årets Hærvejsmarch iført vores blå profiltrøjer og brede smil.

Vi er med til at pifte Netto op til version 3.0

Netto, der som bekendt er en discountkæde under Salling Group, er i fuld gang med at iværksætte en ny strategi om mere stemningsfulde butikker. Her hos BE Installationer har vi i hele ti butikker fået ansvar for alle de elinstallationer, renoveringen kræver.

Vores temaaften om varmepumper blev en stor succes

Der var fuldt hus, da vi for nyligt afholdte temaaften her på Lundvej 50 i Viborg. Samlet var vi over tredive personer, og det blev to indholdsrige timer om fordele, forskelle, prisniveauer, finansieringsmuligheder og tilskudsordninger.

Jørgen er VVS-uddannet og den eneste af sin slags hos os

Siden midten af firserne har BE Installationer i Viborg kun beskæftiget elektrikere. Men med ansættelsen af 58-årige Jørgen Dalgaard, der har en lang karriere bag sig som VVS-uddannet, tager virksomheden for alvor hul på et nyt kapitel.

Viborgs sødeste telefonstemme er tilbage

Lisa Westenborg Nicolajsen er klar til at tage fat for os igen efter sin barselsorlov. Det har vi glædet os til. Især, fordi hun bl.a. gør en stor forskel i arbejdet med at koordinere aftaler mellem os og vores kunder, så det passer alle bedst muligt.

Ses vi her hos os, den 22. maj fra kl. 19 - 21?

Varmepumpen som varmeanlæg i boligen er et fornuftigt valg. Først og fremmest af miljømæssige hensyn, men driftsbesparelsen er også værd at bemærke. I forhold til konventionelle varmeanlæg som olie- og gasfyr er den op til 60%. Alt det kan du høre mere om på vores gratis og uforpligtende temaaften om varmepumper. 

Konstablens drøm gik i opfyldelse

Allerede da Kim Eskildsen gik ud af grundskolen i barndomsbyen, Skive, havde han en fornemmelse at, at han skulle uddannes indenfor el. Alligevel skulle der gå flere år som konstabel ved Forsvaret, før han tog fat på sin gamle drøm og gik i lære som elektriker her hos BE Installationer i Viborg.

Peter Rosenberg i ny konsulentrolle indenfor varmepumper

For os som elinstallatør er det tydeligt, at vi forbrugere handler med større omtanke for miljøet end nogensinde før. Dagligt løser vi el-opgaver, der har energioptimering for øje. Fx installering af varmepumper, som vores nye mand på holdet, Peter Rosenberg, ved alt om.

Selvom vi fagligt er meget seriøse, har vi plads til at grine mellem opgaverne...

Mens vi venter på foråret, har vores direktør og driftschef indladt sig på en lille duel i viden om udfaldet af platte vittigheder. Fx spørgsmålet om, hvad man kalder en kineser, som er millionær?

Bowl’n Fun styrer for vildt efter større renovering

Bygningsinstallationer som fx lyd, lys, ventilation og varme kan opkobles til og styres centralt direkte fra en PC. Herfra er det for hver kilde muligt at kontrollere og regulere styrken efter behov. - Under renovering af Bowl’n Funs lokaler i Viborg er et sådant automationssystem blevet en realitet, og vi var på opgaven.

Vi overtager alle aktiviteter i lokal elinstallatør-virksomhed

Nogle gange slår lynet ubønhørligt ned! Det skete desværre for elinstallatør, Ib H. Thomsen, med egen og velrenommeret virksomhed i Løgstrup, da han ramtes af sygdom og ikke længere kunne drive sit livsværk. Med virkning fra 1. februar overtog vi således ansvaret for aktiviteterne i Ib' virksomhed. Heraf den ene af to ansatte, elektriker Gert Kristoffersen (til venstre i billedet); den anden valgte som maskinmester at søge nye udfordringer.

Nicolaj har køligt overblik, el og service som speciale

Et nyt år er for de fleste fuldt af håb. Det gælder i hvert fald for vores vedkommende. I en periode i 2018 oplevede vi nemlig ubalance mellem mængden af bestemte opgaver og den rette person til at strukturere disse. Dog heldigvis lykkedes det os i efteråret at få ansat en yderst stærk profil i 30-årige Nicolaj Rydahl Hansen.

Nu både spektakulære linjer og et lysende eksempel når vi færdigmelder elarbejdet

Henning Larsen Architects gjorde sig stor umage for bygherren, Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S, da de skabte Bølgens ikoniske udtryk. Det samme gjorde entreprenøren og herunder alle de forskellige håndværksvirksomheder, der tilsammen skulle virkeliggøre byggeriet, der er opført etapevis.

Brian skal være med til at sikre vores fortsatte succes

Vi er en ejerledet virksomhed med rødder langt tilbage i tiden, og et generationsskifte er således naturligt indenfor de næste år. Blandt andet derfor er Brian Bryrup nu tiltrådt i en nyoprettet stilling som driftschef og højre hånd for vores direktør, Erik Kønigsberg.

Elektrikerne giver hinanden baghjul

Blodet pumper hurtigere hos hver deltager, og lyset skinner i øjnene af ren spænding, når startsignalet går for årets pokaldyst i gokart. Sådan er det altid, når alle fartglade fra BE Installationer spænder hjelmen og for en stund glemmer alt andet.